Voor ZZP’ers die hun financiële administratie uit handen willen geven hebben wij de dienst Verstendig Online ontwikkeld.

Verstendig Online is een online dienst voor ondernemers die toe zijn aan gemak. Die hun kostbare tijd niet willen steken in het uitzoeken van hun administratie. Hieronder een aantal reden om te kiezen voor Verstendig Online

Verstendig Online is betaalbaar

Voor €50 p/m minimaliseer je de tijd die je in jouw administratie hoeft te steken. Hiervoor wordt jouw complete administratie verzorgd. Dus inclusief BTW aangiftes, jouw jaarrekening, de gegevens die je nodig hebt voor jouw belastingaangifte, enzovoort. Ook jouw facturen regelen wij. Bovendien geven wij seintjes als we nog iets van jou verwachten. Kijk maar eens hier.

Verstendig Online is concurrerend

Er zijn grote, digitale boekhoud programma’s, die misschien iets minder per maand kosten. Alleen vragen deze programma’s stiekem nog best veel tijd: Scan een bon in, geef aan wat voor uitgave het betreft. Staan er meerdere uitgaves op één bon? Je bent al snel 10 minuten bezig. Terwijl je bij ons de bon hebt gefotografeerd en naar ons hebt toegestuurd terwijl je nog in de winkel was. Zodra je naar buiten stapt zit jouw taak erop. Kijk hier maar eens

Verstendig Online is gemakkelijk

En dan bedoelen we ook echt gemakkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is foto’s naar ons toe sturen via Whatsapp/mail van uitgaven die je hebt gedaan. Heb je een factuur nodig die je aan een opdrachtgever kan sturen? App ons een kort overzichtje van de gewerkte uren en wij gaan aan de slag. Mocht je ergens vragen over hebben? Slinger jouw vraag gewoon whatsapp in. Wij zorgen voor het antwoord. Een langere vraag en behoefte aan telefonisch advies? Plan een telefoongesprek in. 

Verstendig Online is compleet

En compleet is compleet. Meer hebben we er niet over te zeggen.

Gemak

Kies voor
gemak en
bespaar tijd met Verstendig online

Een uitgave gedaan voor jouw onderneming? Dan weet je natuurlijk dat je de bon of factuur moet bewaren. En vaak gebeurd dit bij wat grotere uitgaven ook. Echter zijn ook de kleinere uitgaven van belang, maar moet je nou echt een jaar dat bonnetje bewaren in een schoenendoos en deze tzt aan de boekhouder geven? Nee hoor, maak er een foto van, stuur deze via Whatsapp naar ons op en gooi de bon weg!

Gemak

Krijg altijd op tijd
een seintje
 voor
belangrijke data 
zodat je geen deadlines vergeet 

Te laat zijn met sommige aangiftes kan resulteren in omzetverlies, naheffingen of zelfs boetes. Met Verstendig Online krijg je op tijd een seintje. Bovendien zorgen wij ervoor dat je alle benodigde informatie al in jouw bezit hebt

Gemak

Kies voor gemak en laat jouw
factuur door
ons opstellen

Een factuur moet aan best wat voorwaarden voldoen. Daarom gaat hier stiekem nog best veel tijd inzitten. Er zijn andere online diensten die een factuur kunnen maken maar deze kosten alsnog veel tijd en/of geld. Bij Verstendig Online is deze dienst inbegrepen. Stuur een kort overzichtje van de gewerkte uren, kilometers en de opdrachtgever, en wij regelen de factuur. Deze kan je direct doorsturen naar de opdrachtgever. Bovendien wordt de factuur direct verwerkt in jouw administratie. Je hebt er dus geen omkijken meer naar!

Gemak

Als ondernemer heb je vaak 1001
vragen waar je
snel antwoord 
op wilt hebben

En dan is het fijn om te weten dat je op ieder moment een vraag kan stellen. Vaak kunnen we hier snel een antwoord opgeven. 

Gemak

Soms heb je voor het begrijpen van
ingewikkelde regels telefonisch contact 
nodig

In het geval dat je met een ingewikkelde vraag zit kun je altijd een (telefonische) afspraak inplannen, waarin we ruim de tijd nemen om alles duidelijk uit te leggen en eventueel uit te tekenen.

Dus samenvattend:

.1

De kosten zijn €50 p/m (excl btw)

.2

Wij nemen jouw administratie uit handen

.3

Opdracht afgrond? Wij regelen de factuur

.4

(Inkoop)kosten gemaakt? Wij verwerken de factuur

.5

Aangifte BTW of inkomstenbelasting doen? WIj regelen de benodigde info inclusief jouw jaarrekening

Meld je vandaag nog aan

Je zult er geen spijt van krijgen. En wil je later toch stoppen? Je zit nergens aan vast. De opzegtermijn is 30 dagen